Felnőttkori figyelemzavarral és ADHD-val az élet folyamatos küzdelem.

Jelentkezzen komplex kognitív képesség tesztünkre.

Van megoldás hiperaktív figyelemzavar és ADD esetén.

Jelenleg a leghatékonyabb figyelemzavar vizsgálat az amerikai fejlesztésű Gibson teszt!

Jellemzőek Önre a felnőtt figyelemzavar tünetek?

N

Alulteljesítés érzése, szubjektíve nem sikerül elérni a célokat.

N

Nehezen szervezi meg az életét krónikus halogatás jellemzi, vagy nehéz elkezdenie valamit.

N

Sok feladatot futtat párhuzamosan, de a befejezéssel gondjai vannak.

N

Hajlamos azonnal kimondani, ami eszébe jut, de nem veszi figyelembe, hogy megfelelő időben vagy alkalmas helyen hangzik-e el a megjegyzés.

N

Gyakran keres megának erőteljes ingereket. Nem bírja az unatkozást.

N

Könnyen elkalandozik a figyelme, nehezen összpontosít, hajlamos egy oldal olvasása vagy beszélgetés közben elkalandozni, ami időnként kiegészült a rendkívüli összpontosítási képességgel.

N

Gyakran kreatív, ösztönös, intelligens, türelmetlen, nehezen tűri a frusztrációt.

N

Impulzív szóban vagy tettben, hirtelen ötletektől vezérelve költi a pénzt, váratlanul változtat a tervein, elhamarkodottan új tervet léptet életbe, forrófejű.

N

Hajlamos szükségtelenül és végeláthatatlanul aggodalmaskodni.

N

Bizonytalanságérzés. Hangulati ingadozások, hangulatváltások.

N

Testi vagy mentális nyugtalanság.

N

Hajlamos függő viselkedésmódra.

N

Krónikus gondjai vannak az önbecsüléssel.

felnőttkori figyelemzavar miatt sikertelen nő
felnőtt ADHD, felnőttkori figyelemzavar miatt nehéz a szervezett életvezetés

A figyelemzavarnak két fajtája van: az ADD-nél a figyelemzavar a hangsúlyos, a másiknál (ADHD) a hiperaktivitás dominál, önkontroll problémával.

  • Figyelemzavaros típus: koncentrációs nehézségek, feladataikban kevéssé kitartók, szétszórtak, feledékenyek.
  • Hiperaktív-impulzív típus: dühkitörések, túlmozgás, hangoskodás jellemző.

Figyelemzavar (ADD) vagy figyelemhiányos hiperaktivitás zavar (ADHD) diagnózist kapott és megoldást keres?  A hivatalos klinikai ADHD teszt nem válaszolta meg mi az oka a problémáknak?

Ha erőfeszítései ellenére sikertelenséggel, figyelemzavarral küzd, de nem biztos benne, hogy ADHD-val áll szemben, akkor a Jelenleg leghatékonyabb figyelemzavar vizsgálat az amerikai fejlesztésű Gibson teszt!

A Gibson teszt nem ad klinikai ADHD diagnózist! A probléma okát deríti fel komplex kognitív vizsgálat révén.

Mi a figyelemzavar oka?

Az ADHD egy komplex neurológiai rendellenesség, így a kialakulásához vezető okok is összetettek: részben genetikai, részben környezeti tényezők, valamint ezeknek a kölcsönhatása. Bizonyos agyi idegpályák nem fejlődnek ki, vagyis alul-huzalozottság van jelen az agyban. A szükséges kémiai anyagok változó mértékben termelődnek, és a szokásostól eltérő módon működnek. Ennek következtében bizonyos hálózatok alulműködnek, mások bekapcsolva maradnak, amikor valamilyen feladatot végez valaki.

A jelenleg rendelkezésre álló becslések azt mutatják, hogy az ADHD kockázatának túlnyomó része genetikai, körülbelül 70-80%, míg a környezeti hatás mindössze 20-30%-ban felelős a tünetekért. Az ADHD és az ADD nem csupán koncentrációs zavar, hanem szabályozási, önszabályozási probléma.

Brain Rx vélemények

Egy elsős kislány édesanyjaként végső elkeseredésemben fordultam a pszichológusnőhöz és a BrainRx terápiához. Iskolai kudarcok sorozata árnyékolta be a mindennapjainkat-olvasási, számolási nehézségek, a korosztályától lényegesen lassabb munkatempó, a hallott információ feldolgozásának hiánya, megcsappant önbizalom-hogy csak néhányat említsek a problémáink közül. Mindez már a múlté.

120 BrainRX terápiának, a pszichológusnő szakértelmének, türelmének és empátiájának köszönhetően pár hónap leforgása alatt, gyermekem tanulmányi eredményei szárnyra kaptak. Kitűnő osztályzatok, dicséretek, jelentősen megnövekedett önbizalom jellemzi ezt a tanévet. És még valami, ami nekem édesanyaként mindennél többet jelent: gyermekem bátran és boldogan megy reggelenként iskolába, mert az iskolai munka számára többé már nem megterhelő. Felbecsülhetetlen értéket képvisel a terápia minden elkeseredett szülőnek, diáknak. Őszinte szívvel ajánlom, mert általa könnyebb lesz az élet és valóra válhatnak az álmok!          Vincze Annamária

Az idézet a https://tanulas-fejlesztes.hu/ debreceni  BrainRx centrum honlapjáról származik.

Brain Rx vélemények

„Kiskorom óta tanulási és koncentrációs zavaraim voltak. Alapvetően a számolás és a matek nagyon nagy nehézséget jelentett. Őszintén szólva, sokszor kívülállónak éreztem magam a nehézségeim miatt. Nagyon fáradt és önbizalom-hiányos voltam a sok kudarc miatt. Tavaly állt elő az apukám a BrainRx ötletével és nekem nagyon megtetszett, ezért bele is vágtam. Tudtam, hogy elég sok fáradtsággal fog járni, de küzdő típusú lány vagyok, aki mindig harcol a céljaiért. Én maximálisan elégedett vagyok az egész programmal, a tréneremet imádtam. Úgy érzem végre megtaláltam a helyem a tanulásban, és végre kevesebb energiát igényel a koncentráció. Ami nagyon jó érzés, hogy a boltban végre merek apróval fizetni, nem félek a számolástól úgy, mint régen. És nem felejtem el a kódokat. Sokkal összeszedettebb és nyugodtabb vagyok. Nagyon hálás vagyok az egész csapatnak! Hiányozni fogtok!”

Az idézet a www.gem.hu budapesti BrainRx centrum honlapjáról származik.

Brain Rx vélemények

Nem tudom elégszer elmondani, mennyire örülök a fiam fejlődésének, mióta csatlakozott a programjukhoz! Mindössze néhány hónap alatt jelentősen ügyesebb számos területen, az iskolában és az iskolán kívül is. Sokkal kevesebb időt tölt a tanulással, és nagyon örülök, hogy mind a sportteljesítményében, mind önbizalomban is sokat fejlődött.

Az idézet a https://cok.hu/ veszprémi BrainRx centrum honlapjáról származik.

Brain Rx vélemények

„A BrainRx megváltoztatta a lányom életét és így az enyémet is. Egyszerűen imád tanulni, míg korábban minden nap rettegett bemenni. Hálásak leszünk, amíg élünk.

Az idézet a https://geniustudaskozpont.hu/ győri  BrainRx centrum honlapjáról származik.

Hogyan kezeljük a figyelemzavar és az ADHD tüneteit agytréninggel?

l

Komplex figyelemzavar vizsgálat

Feltérképezzük a kulcs kognitív képességeket, a Gibson teszt segítségével. A teszt segít beazonosítani azokat a gyengeségeket, melyek a tüneteket okozzák. Nem kizárólag figyelemzavar tesztet végzünk. 

ADHD és Figyelem fejlesztése

A BrainRX programmal a figyelem fejlesztésén kívül az agy egyéb kognitív képességeinek fejlesztése is történik. Ennek köszönhetően maradandóbb változást érhetünk el.

A vizsgálat eredménye alapján pontos, személyre szabott és célirányos agytréninggel dolgozunk.

Eredmények

Az ADHD és figyelemzavar felnőtt korban is megmarad. A BrainRx agytréning eredményesen kezeli a figyelemzavar tüneteit. A figyelem fejlesztése mellett, enyhülnek a hiperaktív tünetek is az ADHD-s gyerekeknél. Ennek hatására jobb teljesítményt tudnak elérni az iskolában.  

Ha felmerül Önben, hogy érintett, tegye meg az első lépést: Jelentkezzen Gibson-tesztre!

Jelentkezzen komplex kognitív vizsgálatra!

Gibson teszt jelentkezés

Adatvédelem:

Agyturbó KLUB

8 + 12 =

kognitív képesség teszt Gibson teszt

Felmérjük a tanulási zavarok valódi okát és személyre szabott BrainRx programot alakítunk ki problémájára

Ingyenes konzultáció

Email

info@agyturbo.hu

Helyszín

8900, Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 12.

Hétfő - Péntek

09.00 - 19.00

Szombat

09.00 - 15.00