Van megoldás hiperaktív figyelemzavar és ADD esetén.

Jelenleg a leghatékonyabb figyelemzavar vizsgálat az amerikai fejlesztésű Gibson teszt!

15 perces ingyenes konzultáció

Felnőttkori figyelemzavarral kapcsolatban érdeklődik? 

Ismerősek a következő figyelemzavar tünetek?

N

Gyermeke nehezen tudja fenntartani a figyelmét, elkalandozik.

N

Elhanyagol és elfelejt dolgokat. Nehezen tudja befejezni a feladatait.

N

Elkésik, nem érzi az időt. Nehézségei vannak az időbeosztás és a prioritások meghatározása terén.

N

Gyakran szétszórt, rendetlen.

N

Először cselekszik és csak utána gondolkodik. Impulzívan dönt.

N

Késleltetetten, vagy túlzottan reagál bizonyos ingerekre.

N

Nem tud helyben maradni. Gyakran beszél túl sokat. Gondot okoz neki a várakozás és a türelem megőrzése.

N

Magatartás problémákra panaszkodnak az iskolában. Nehezen tudja kivárni a sorát. Beleszól mások dolgaiba.

N

A tanulmányi eredménye nem tükrözi az igazi tudását.

N

Nincsenek tartós baráti kapcsolatai.

Nagy Kata, az Agyturbó Zala egyik alapítója.

A figyelemzavarnak két fajtája van: az ADD-nél a főként tanulási nehézségekben megjelenő figyelemzavar a hangsúlyos, a másiknál (ADHD) a hiperaktivitás dominál, viselkedési problémával.

  • Figyelemzavaros típus: koncentrációs nehézségek, feladataikban kevéssé kitartók, szétszórtak, feledékenyek.
  • Hiperaktív-impulzív típus: dühkitörések, túlmozgás, hangoskodás jellemző.

Gyermeke figyelemzavar (ADD) vagy figyelemhiányos hiperaktivitás zavar (ADHD) diagnózist kapott és megoldást keres?  A hivatalos klinikai ADHD teszt nem válaszolta meg mi az oka a problémáknak?

Ha tanulási nehézségekkel, figyelemzavarral küzd gyermeke, de nem biztos benne, hogy ADHD-val áll szemben, akkor a Jelenleg leghatékonyabb figyelemzavar vizsgálat az amerikai fejlesztésű Gibson teszt!

ingyenes konzultáció

Mi a figyelemzavar oka?

Az ADHD egy komplex neurológiai rendellenesség, így a kialakulásához vezető okok is összetettek: részben genetikai, részben környezeti tényezők, valamint ezeknek a kölcsönhatása. Bizonyos agyi idegpályák nem fejlődnek ki, vagyis alul-huzalozottság van jelen az agyban. A szükséges kémiai anyagok változó mértékben termelődnek, és a szokásostól eltérő módon működnek. Ennek következtében bizonyos hálózatok alulműködnek, mások bekapcsolva maradnak, amikor egy feladatot végez a gyermek vagy a felnőtt.

A jelenleg rendelkezésre álló becslések azt mutatják, hogy az ADHD kockázatának túlnyomó része genetikai, körülbelül 70-80%, míg a környezeti hatás mindössze 20-30%-ban felelős a tünetekért. Az ADHD és az ADD nem csupán koncentrációs zavar, hanem szabályozási, önszabályozási probléma.

Brain Rx vélemények

Egy elsős kislány édesanyjaként végső elkeseredésemben fordultam a pszichológusnőhöz és a BrainRx terápiához. Iskolai kudarcok sorozata árnyékolta be a mindennapjainkat-olvasási, számolási nehézségek, a korosztályától lényegesen lassabb munkatempó, a hallott információ feldolgozásának hiánya, megcsappant önbizalom-hogy csak néhányat említsek a problémáink közül. Mindez már a múlté.

120 BrainRX terápiának, a pszichológusnő szakértelmének, türelmének és empátiájának köszönhetően pár hónap leforgása alatt, gyermekem tanulmányi eredményei szárnyra kaptak. Kitűnő osztályzatok, dicséretek, jelentősen megnövekedett önbizalom jellemzi ezt a tanévet. És még valami, ami nekem édesanyaként mindennél többet jelent: gyermekem bátran és boldogan megy reggelenként iskolába, mert az iskolai munka számára többé már nem megterhelő. Felbecsülhetetlen értéket képvisel a terápia minden elkeseredett szülőnek, diáknak. Őszinte szívvel ajánlom, mert általa könnyebb lesz az élet és valóra válhatnak az álmok!          Vincze Annamária

Az idézet a https://tanulas-fejlesztes.hu/ debreceni  BrainRx centrum honlapjáról származik.

Brain Rx vélemények

„Kiskorom óta tanulási és koncentrációs zavaraim voltak. Alapvetően a számolás és a matek nagyon nagy nehézséget jelentett. Őszintén szólva, sokszor kívülállónak éreztem magam a nehézségeim miatt. Nagyon fáradt és önbizalom-hiányos voltam a sok kudarc miatt. Tavaly állt elő az apukám a BrainRx ötletével és nekem nagyon megtetszett, ezért bele is vágtam. Tudtam, hogy elég sok fáradtsággal fog járni, de küzdő típusú lány vagyok, aki mindig harcol a céljaiért. Én maximálisan elégedett vagyok az egész programmal, a tréneremet imádtam. Úgy érzem végre megtaláltam a helyem a tanulásban, és végre kevesebb energiát igényel a koncentráció. Ami nagyon jó érzés, hogy a boltban végre merek apróval fizetni, nem félek a számolástól úgy, mint régen. És nem felejtem el a kódokat. Sokkal összeszedettebb és nyugodtabb vagyok. Nagyon hálás vagyok az egész csapatnak! Hiányozni fogtok!”

Az idézet a www.gem.hu budapesti BrainRx centrum honlapjáról származik.

Brain Rx vélemények

Nem tudom elégszer elmondani, mennyire örülök a fiam fejlődésének, mióta csatlakozott a programjukhoz! Mindössze néhány hónap alatt jelentősen ügyesebb számos területen, az iskolában és az iskolán kívül is. Sokkal kevesebb időt tölt a tanulással, és nagyon örülök, hogy mind a sportteljesítményében, mind önbizalomban is sokat fejlődött.

Az idézet a https://cok.hu/ veszprémi BrainRx centrum honlapjáról származik.

Brain Rx vélemények

„A BrainRx megváltoztatta a lányom életét és így az enyémet is. Egyszerűen imád tanulni, míg korábban minden nap rettegett bemenni. Hálásak leszünk, amíg élünk.

Az idézet a https://geniustudaskozpont.hu/ győri  BrainRx centrum honlapjáról származik.

Brain Rx vélemények
„Mindenféleképpen olyan lehetőséget kerestünk, mely hosszútávra segíti gyermekünk tanulását. Amikor olvastunk az Agyturbóról, nem hezitáltunk! Már a 95 órás tréning alatt és után is hatalmas változásokat tapasztaltunk gyermekünkön.
Javultak az eredményei, jegyei, könnyebben tanul, ért meg dolgokat. Az iskolában is észrevették a változást. Van sikerélménye és nagyon büszke magára. Trénerünk fantasztikus pedagógus, aki megtalálta a hozzá vezető utat, és nagyon gyorsan, sikeresen dolgoztak együtt.
Most sem döntenénk másként!
Köszönünk mindent!”
Máté anyukája és apukája

15 perces Ingyenes konzultáció

Hogyan kezeljük a figyelemzavar és az ADHD tüneteit agytréninggel?

l

Komplex figyelemzavar vizsgálat

Feltérképezzük a kulcs kognitív képességeket, a Gibson teszt segítségével. A teszt segít beazonosítani azokat a gyengeségeket, melyek a tüneteket okozzák. Nem kizárólag figyelemzavar tesztet végzünk. 

ADHD és Figyelem fejlesztése

A BrainRX programmal a figyelem fejlesztésén kívül az agy egyéb kognitív képességeinek fejlesztése is történik. Ennek köszönhetően maradandóbb változást érhetünk el.

A vizsgálat eredménye alapján pontos, személyre szabott és célirányos agytréninggel dolgozunk.

Eredmények

Az ADHD és figyelemzavar felnőtt korban is megmarad. A BrainRx agytréning eredményesen kezeli a figyelemzavar tüneteit. A figyelem fejlesztése mellett, enyhülnek a hiperaktív tünetek is az ADHD-s gyerekeknél. Ennek hatására jobb teljesítményt tudnak elérni az iskolában.  

Ha felmerül Önben gyermeke, vagy saját érintettsége, tegye meg az első lépést.

15 perces Ingyenes konzultáció

Jelentkezzen Gibson tesztre!

Gibson teszt jelentkezés

Adatvédelem:

Agyturbó KLUB

11 + 6 =

kognitív képesség teszt Gibson teszt

10 tanács a legnehezebb ADHD-s viselkedésprobéma megoldására

Ebook szülőknek, akiknek a gyereke figyelmetlen, nem hallgat, hisztizik és túlreagál.

Felmérjük a tanulási zavarok valódi okát és személyre szabott BrainRx programot alakítunk ki problémájára

Ingyenes konzultáció

Email

info@agyturbo.hu

Helyszín

8900, Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 12.

Hétfő - Péntek

09.00 - 19.00

Szombat

09.00 - 15.00