Mi a BrainRx agytréning?

A BrainRx agytréning gyakorlatok megerősítik az agy információ feldolgozó képességét. Lehetséges általa a memória és a koncentráció fejlesztése. Elérhető a szövegértés fejlesztése és a gyors, hatékony tanulás! A program intenzív agyfejlesztő gyakorlatokból áll, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy kihívás elé állítsák és javítsák a megfelelő kognitív képességeinket. A BrainRx módszert az Egyesült Államokban Dr. Ken Gibson és csapata több évtizedes kutató- és fejlesztőmunka eredményeképpen állított össze. A módszer történetéről itt tud meg többet.

Programunk személyre szabott, egyénileg történik egy BrainRx agytréner vezetésével. Részben számítógép előtt, digitális tréningről, részben személyes agytréningről van szó. A találkozások tanulási központunkban zajlanak, de hogy az intenzitás a program folyamán végig fennmaradjon van rá mód, hogy egyes alkalmak (pl. enyhébb betegség, családi nyaralás) online lehessenek megtartva. Szemben a hagyományos fejlesztő technikákkal és a korrepetálással a BrainRx program nem tartalom alapú. Tartalomfüggetlen, kognitív fejlesztő program. Vagyis nem matematikát, nyelvet, vagy mást gyakoroltatunk, hanem azt a képességét erősítjük az agynak, amelyik segít megérteni, feldolgozni és használni az ehhez szükséges információt. Így hosszú távú eredményhez vezet.

A programban alkalmazott agyfejlesztő gyakorlatok fejlesztő játékszerűek, így egyszerre jelentenek kihívást és szórakozást minden korosztály számára. Az Agyturbó Zala BrainRx kognitív központban egyénre szabott tréninget dolgozunk ki minden ügyfelünk számára. Ez teszi lehetővé, hogy célzottan fejlesszük a gyenge kognitív képességeket minden egyedi esetben, és hosszan tartó eredményeket érjünk el. A BrainRx agytréning gyakorlatok megerősítik az agy információ feldolgozó képességét. Lehetséges általa a memória és a koncentráció fejlesztése. Elérhető a szövegértés fejlesztése és a gyors, hatékony tanulás!

A program segíthet:

 • Tanulási nehézségekkel küzdő diákoknak
 • Olvasási nehézségek és diszlexia fejlesztésében
 • Figyelemzavar kezelésében és ADHD esetén
 • Magasan funkcionáló autistáknak
 • Iskola-előkészítősöknek és első osztályosoknak
 • Egyetemista hallgatóknak gyors és hatékony tanulásban
 • Azoknak, akik versenyelőnyt akarnak szerezni
 • Dolgozó felnőtteknek mentális egészségük megőrzésében
 • Mentális hanyatlást megelőzni
 • Traumás agysérülésből való felépülés során
 • IQ növelésében
 • Koncentráció és memória fejlesztésben
 • Magabiztosság növelésében
 • Szorongás feloldásában ha az ok a kognitív képességek gyengeségből adódik

Milyen kognitív képességeket fejlesztünk:

N

Feldolgozási sebesség

N

Munka memória

N

Hosszú távú memória

N

Auditív feldolgozás

N

Vizuális feldolgozás

N

Logika és érvelés

A BrainRx Zalaegerszeg agytréningre érkező tanulási nehézséggel küzdő gyerekek

Az agytréning a probléma gyökerét szünteti meg

A BrainRx agytréning a probléma gyökerét szünteti meg. A tréning megerősíti a képességeket és felszámolja a gyengeségeket. Könnyebben megy a tanulás, élvezetesebb az olvasás. “A BrainRx módszerrel átlagosan fele annyi idő alatt kétszer olyan eredményt tudunk elérni a ma elérhető korrepetálási és olvasási programokhoz képest! A jobb jegyek, a szárnyaló önbecsülés és a megnőtt önbizalom csak néhány példa arra, amit a diákok és szüleik megtapasztalhatnak. A BrainRx agytréning már megannyi esetben bizonyított. Az eredményeket garantáljuk! Egy 144 órás program akár 15-20 IQ pontot vagy 3,6 mentális életévet tud javítani a kiinduló helyzethez képest!” 

Forrás: https://gem.hu/brainrx/

Kutatási eredmény

 • Az ábrán látható eredmények 2010-2015 közötti BrainRx® ügyfelek IQ változásait mutatja. A tréning előtti, az átlagos IQ szint 97-ről 111-re nőtt a tanulmányban résztvevőknél, a program elvégzését követően. 

 • 17,998 átlagban 12,3 életkorú BrainRx ügyfél vett részt ebben a kutatásbanin. A Gibson kognitív tesztet használták az IQ mérésére, melyet a program személyre szabott kialakításához végeztetnek el. A tesztet az eredmények mérésére másodszor is elvégzik a program befejezésével. A Gibson teszt a The Woodcock-Johnson III – Tests of Cognitive Abilities teszten alapul.

Hogyan kezdheti el a BrainRx  agytréninget?

Z

A program egy rövid (50 perces), de minden kognitív területet felmérő teszttel (Gibson teszt) kezdődik, hogy pontosan, egyénre szabottan felmérjük a gyengén és jobban teljesítő területeket. A tesztről részletesebben itt tájékozódhat.

Z

Az egyén teljes kognitív képességeire kiterjedő profilt állítunk össze a teszt alapján, amely segít kidolgozni az illető számára leghatékonyabban működő tréning programot. Az eredményeket egy konzultáció keretében beszéljük át az ügyféllel.

Z

Egy saját BrainRx tréner foglalkozik ezek után egyénileg Önnel, vagy családtagjával. A tréning alkalmak személyesen történnek. Betegség, vagy utazás esetén, alkalmanként, online.

Z

A folyamatos, kitartó, intenzív agytréningnek köszönhetően pozitív változást tapasztal, amely javít az életminőségén. Magabiztosabbnak, összeszedettebbnek, hatékonyabbnak érzi magát.

Z

A kognitív tesztelést és a tréninget elvégezheti az Agyturbó Zala tanulási központban, vagy igény esetén, ha több tesztet szeretnének elvégeztetni cégek, intézmények esetén, kollégáink a helyszínre mennek.

Az agy újrahuzalozása a BrainRx programmal Zalaegerszegen

Egyéni tréningjeink tudományos háttere

Az emberi agy az információt neuronok, vagy idegsejtek révén dolgozza fel. Életünk során az idegsejtek közötti kapcsolatok folyamatosan megerősödnek, új kapcsolatok jönnek létre, vagy elvesznek, ahogy új információval találkozunk és új dolgokat sajátítunk el. Röviden erről szól az agy rugalmassága, vagy másképpen agyi plaszticitás. 

Az agy azon csodálatos képessége miatt, hogy az idegsejtek rugalmasan tudnak alkalmazkodni, a kognitív képességeink, amelyekről azt gondoltuk eddig, hogy berögződöttek (nincs nyelvérzékem, sosem ment a matek, nem tudok több dologra figyelni egyszerre, stb.) és megváltoztathatatlan gyengeségek, megerősíthetőek. Ezek a gyenge képességeink fejleszthetőek ha az agyunknak kihívást jelentő, folyamatos feladatokat adunk. Amikor az agyat ilyen módon, célzottan terheljük új idegsejt kapcsolatok jönnek létre. Ettől magabiztosabbnak érezzük magunkat olyan helyzetekben is, amiket korábban nem tudtunk megoldani gyenge kognitív képességeink miatt.   

Mivel agyunkra nem csak a gondolataink, memóriánk működése van hatással, hanem érzelmeink és testünk minden egyes részének a müködtetése is, agytréning programunk mentális egészségünk megőrzésében is segít. Programjaink minden korosztálynak javasoltak, hogy megőrizzék és fejlesszék agyuk egészségét és aktivitását, ami alapja egy gyorsabb, okosabb, frissebb és hatékonyabb gondolkodásnak. 

Kezdje el nálunk, Zalaegerszegen a BrainRx agytréninget !

4 egyszerű lépés

Kezdje el személyre szabott BrainRx programját nálunk.

Örüljünk együtt gyors, hosszan tartó eredményeinek.

Felmérjük a tanulási zavarok valódi okát és személyre szabott BrainRx programot alakítunk ki problémájára

Ingyenes konzultáció

Email

info@agyturbo.hu

Helyszín

8900, Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 12.

Hétfő - Péntek

09.00 - 19.00

Szombat

09.00 - 15.00