Blog

Agytréning Zalaegerszegen ha erősítené agyi képességeit. Tanulási nehézségre, memóriaproblémára, figyelemzavarra megoldás. Könnyebb, maradandóbb tanulás.

A Jutalmazás és Büntetés a Figyelemhiányos Hiperaktivitási Zavarral Küzdő (ADHD) Gyermekek Számára

A Jutalmazás és Büntetés a Figyelemhiányos Hiperaktivitási Zavarral Küzdő (ADHD) Gyermekek Számára

Kutatások vizsgálják, hogy a figyelemhiányos hiperaktivitási zavarral küzdő emberek miért reagálnak másképpen, miért tudnak kevésbé figyelni, miért válnak impulzívvá, vagy éppen demotiválttá. A válasz az agyban történő kémiai reakciókban van. Nagyon röviden megfogalmazva az ADHD-s embereknél a várt jutalom hatására felszabaduló dopaminadag löketet szabályozó agyi rész érzékenyebben működik. Azonnali visszajelzésre van szükségük. Ennek hiányában feszültté válnak. Ennek tudatában a velük együtt élő családtagok, vagy az ADHD-s gyerekekkel foglalkozó tanárok és szakemberek értőn, valódi eszközökkel a kezükben tudnak bánni az érintettekkel.

bővebben
Hogyan Kezeljük az Iskolai Szorongást? 10 Tipp a Megoldáshoz

Hogyan Kezeljük az Iskolai Szorongást? 10 Tipp a Megoldáshoz

Az iskolai szorongás olyan probléma, amellyel sok diák találkozik az iskolakezdés vagy az iskolai stressz miatt. Gyakran komoly hatással lehet a tanulmányi eredményekre és a gyermek mentális egészségére is. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, mi okozza az iskolai szorongást, és 10 tippet osztunk meg a kezelésére és megoldására.

bővebben
Hatékony tanulási technikák

Hatékony tanulási technikák

Milyen tanulási technikák vannak? Milyen tanulási technika illik hozzád? Miért fontos ismerni néhány tanulási technikát? Az agytréning hogyan segíti a tanulást? Olvasd el a cikket.

bővebben

Írjon nekünk!

Ingyenes konzultáció

Adatvédelem:

Agyturbó KLUB

1 + 14 =

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Hány éves kortól ajánlott a BrainRx program?

7 éves kortól ajánlott, amikortól már tudnak írni, olvasni, számolni a gyerekek. Bár tartalomfüggetlen a program, a feladatok elvégzéséhez alap írás, olvasás számolás készségek szükségesek.

Mi történik egy egy alkalommal, hogyan képzeljük el?

A BrainRx program általában heti három alkalommal 2×50 perces foglalkozást jelent.

Az egyik 50 perc egy személyes foglalkozás, amikor egy képzett BrainRx tréner szemtől szemben ül az ügyféllel és a számára kidolgozott feladatokat csinálják végig. A feladatok egyre nehezebbek, ahogy a fejlődés észrevehetően megtörténik.

A második 50 perc digitális feladatokból áll. Itt is a tréner támogatása mellett és az ügyfél számára összeválogatott feladatokból áll.

Nehezen koncentrál, figyelmetlen a gyerekem, neki is való a BrainRx program?

A koncentráció és figyelemzavarok mögött a kognitív képességek gyengesége állhat. Pontos diagnosztikát a Gibson teszt elvégzése után tudunk adni, amely megmutatja a probléma okát. Ezután tudunk javaslatot tenni a BrainRx programot illetően. 

Autista unokámnak érdemes elkezdeni a BrainRx programot?

Magasan funkcionáló autizmus esetén tudunk együtt dolgozni valakivel. A BrainRx program egy intenzív, rendszeres, időt és energiát igénybe vevő nagyon hatékonyan működő program. 

Betegség, nyaralás esetén mi a teendő?

A BrainRx program hatékonysága részben az intenzitásán alapul. Éppen ezért gondoskodtunk róla, hogy betegség, vagy utazás esetén se maradjon abba a folyamat. Kizárólag ebben az esetben zoomon, vagy más online módon tartjuk meg a foglalkozásokat.

Email

info@agyturbo.hu

Helyszín

8900, Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 12.

Hétfő - Péntek

09.00 - 19.00

Szombat

09.00 - 15.00